Referanser
Logo - Veronica Lill
facebook side til Veronica Lill Hetland - tanketreneren
Følg Veronica Lill Hetland på Instagram


Referanser

Flere hundre fornøyde kursdeltakere har vært med på kurs. Les mer om hva deltakerne sier om nettkurset TENK deg et bedre liv!



Jeg er så takknemlig for at jeg oppdaget dette online kurset

Mental trening? Var skeptisk…MEN jeg er så takknemlig for at jeg oppdaget dette online kurset. Takknemlig for at jeg har en mye bedre hverdag nå enn før kurset. Takknemlig for at jeg har gitt meg selv denne sjansen til «et bedre liv».


Veronica er ei dame med et stort hjerte og en inderlighet i det hun formidler – det er troverdig og skaper TRO på at JEG kan! Jeg GJØR meg et bedre liv. Veronica byr på seg selv, sin kunnskap og erfaringer.


Hun gir raskt veiledende, bekreftende, oppmuntrende og positive tilbakemeldinger til meg som kursdeltaker – hun ser meg og lytter til meg.


Jeg tillot meg selv å «hoppe» i ukjent farvann. Veronica loser meg trygt gjennom dette og jeg GJØR det beste jeg noen gang har GJORT for meg selv.


Har du en drøm, et inderlig ønske om at alle brikkene i livet ditt skal falle på plass? Kanskje både i ditt personlige og profesjonelle liv? Da anbefaler jeg Veronica og hennes kurs på det sterkeste.

Anniken Johnsen


Nå vet jeg at jeg kan det, hvis jeg vil. Lykke, lykke!

Det hele begynte for ca 4 år siden, jeg var avdelingsleder og livet var bra. En hendelse gjorde at det ble mange bekymringer og blodsukkeret begynte å gå mye opp og ned. Hele kroppen begynte å verke, fikk problemer med magen, var til utallige utredninger og søvnen uteble. Lite søvn førte til at jeg ble deprimert og plutselig fikk jeg et panikkangstanfall. Historien er lang, og det er ingen tvil om at jeg mistet min selvtillit. Vet ikke hva jeg hadde gjort uten min fantastiske mann, for på en tid klarte jeg nesten ingenting.


Nå er jeg i min tredje uke med kurset "TENK deg et bedre liv". Jeg har sovet sammenhengende hele natten for første gang på tre år. Da jeg sto opp om morgenen fikk jeg en kommentar,"det ser ut som du har vunnet i lotto". Ting skjer virkelig, og det uten medisiner. Dette kurset er gull verdt!


Jeg våkner med et smil og kjenner på glede. Jeg har til og med besteget en fjelltopp på over 1000 m.o.h., og vet du hva? Jeg ble ikke sliten engang! Oh my God, det er utrolig:-) Jeg har vært på tredemølle og plutselig fått pust. Plutselig sa jeg til meg selv, "Jeg vil på toppen av Kilimanjaro", og nå vet jeg at jeg kan det, hvis jeg vil! Lykke, lykke!

Anne Turid Aslestad



Tusen takk til Veronica Lill for at hun har skapt dette fantastiske kurset

Etter utfordrende år privat mislikte jeg den negative personen jeg var blitt og savna mitt gamle jeg, hun som smilte, lo og var den positive personen som jeg liker så godt. Jeg var klar for en endring!


Gjennom kurset har jeg fått mange gode verktøy som jeg har brukt for å hente meg selv tilbake.


Veronica Lill bruker gode metaforer og et enkelt språk og hun overrasket meg mange ganger med formidlingsevnen sin. Hun byr på seg selv og sine erfaringer, noe vi på kurset har fått masse god lærdom av.


Essensen i kurset er å endre destruktive og fastgrodde tankemønster slik at en får nye tanker og gode følelser. Med gode følelser gjør en handlinger som er bra for en selv, det fører til det livet en drømmer om.


Å få tilgang til alle verktøya jeg fikk i kurset var en flott gave. Men en enda større gave var den tilgangen jeg hadde til å få personlig oppfølging når jeg trengte det. Veronica gav meg tanker til undring og endring. Tilbakemeldingene var direkte og krevde at jeg måttet tenke nytt og utelukkende positivt. Veronica Lill var helt strålende i tilbakemeldingene.


Kurset har gitt meg tro på meg selv igjen og sendt tankene mine i nye positive baner. Jeg smiler og ler oftere igjen, og den følelsen er magisk. Jeg har lært at å prioritere meg selv er det beste jeg kan gjøre for meg selv og de jeg er glad i. Dette har gitt meg ro, energi og overskudd.


Dette overskuddet gjør dagene mine gode, og det er en fantastisk følelse å få kjenne at en tar sin egen kropp og sjel tilbake.


Å bli med på dette kurset har vært den beste investeringen i mitt liv.

Monika Gåsland


Veronica er engasjert og genuint opptatt av mental trening og sine kursdeltakeres utvikling

Jeg er en gift tobarnsmamma som jobber som leder for en bedrift. Jeg er engasjert i mye og opptatt av egen utvikling.


For noen år siden ble jeg utbrent. Jeg valgte å gå på kurset «TENK deg et bedre liv» for å få verktøy til å endre mine tankemønster for å unngå å bli utbrent igjen, ha det bedre med meg selv og finne ut hva jeg ønsker å ha fokus på fremover.


Veronica er veldig kunnskapsrik og har klart å omsette kunnskapen slik at det blir forståelig og nyttig. Hun har en egen evne til enkle forklaringer og bruker ofte seg selv som eksempel. Veronica er veldig tydelig i sitt budskap.


Kurset er lagt opp i moduler som du selv bestemmer når du tar. Det ligger ved oppgaver og støtteark som hjelper deg videre. Det som er spesielt med kurset er at du får personlig oppfølging underveis. Veronica er både forståelsesfull og klarer å utfordre på en gang. Hun følger opp hver enkelt kursdeltager ut fra der de er og det de har behov for.


Det beste med kurset er at det fungerer. Verktøyene er prøvd ut, det er dette som fungerer. Du må gjøre det selv, men Veronica gir deg verktøyene og støtten du trenger på veien.


Veronica lager meditasjoner, bonuser, videoer og tar tak i ulike ønsker og behov som kommer fra kursdeltakerne. Hun er engasjert og er genuint opptatt av mental trening og sine kursdeltakeres utvikling.


Nøkkelen til endring ligger som regel i det som trigger mest og gjør mest vondt, det er dette du trenger mest å jobbe med.

Toril Solevåg

                                               


Dette er et kurs jeg med hånden på hjertet anbefaler varmt til alle jeg kjenner

Dette kurset er virkelig den beste investeringen i mitt liv. Tenk at noe så enkelt kan gi så store positive forandringer på så kort tid.


Veronica har en unik formidlingsevne, hun har masse kunnskap og erfaring som hun deler i videoer, praktiske oppgaver, i meditasjoner osv. Og hun er en SUPER motivator!


Dette er et kurs jeg med hånden på hjertet anbefaler varmt til alle jeg kjenner.

Elisabeth Aasland



Dette kurset er rene vidunderpillen!

Dette kurset er rene vidunderpillen! Dette kurset har gitt meg nytt håp, masse energi, positivitet og har hjulpet meg å komme ut av dårlige uvaner og mønster. Jeg merket resultater fra dag 1, og bare 1 uke etter at jeg startet kurset anbefalte jeg dette til venninnene mine.


Jeg er så utrolig takknemlig for at Veronica er så flink til å formidle kunnskapen hun sitter med, og deler dette på en så enkel og bra måte at alle kan forstå.


Vil si kurset er "lifechanging", for det gir deg muligheten til å bli akkurat den DU drømmer om å bli!

Therese Frøyland



Jeg begynte å snu tankemønsteret mitt og så at disse enkle og gode verktøyene virket. Jeg klarte det!

Jeg har i mange år hatt lett for å la de negative tankene styre livet mitt og har i perioder ikke hatt det så bra. Jeg har flere ganger meldt meg på nettkurs for å lære meg å tenke positivt, men etter noen uker så er motivasjonen borte og jeg faller tilbake i de gamle, negative tankene.


Høsten 2014 møtte jeg veggen. Jeg var langt nede, sykemeldt, gikk til psykolog, som var det tilbudet helsevesenet hadde til meg. Og fordi jeg bor «langt utpå landet» måtte jeg kjøre 2,5 timer hver vei for en time hos psykologen. Jeg mistet grepet på livet mitt og ble bare dårligere og dårligere!


Så «snublet» jeg over gratiskurset til Veronica Lill Hetland på Facebook. Dette var et veldig forståelig kurs hvor Veronica forklarer hvordan hjernen fungerer med enkle bilder og metaforer.


Jeg meldte meg på Tenk deg et bedre liv, det har vært helt avgjørende for meg. Et nettkurs som hadde oppfølging underveis – så mye jeg ønsket. Jeg begynte å snu tankemønsteret mitt og så at disse enkle og gode verktøyene virket. Jeg klarte det! Og jeg opplevde noen magiske øyeblikk som fikk glede og go’følelsen tilbake i kroppen. Det hadde jeg ikke opplevd på MANGE år!!


Veronica Lill Hetland har mye kunnskap om mental trening. Hun har en genuin interesse i å hjelpe, og hun har funnet en verdifull måte å hjelpe på, ved å gjøre seg tilgjengelig via nett. Da spiller det ingen rolle hvor i verden man bor, hun er like tilgjengelig for alle kursdeltagerne og fordi vi har den fine Facebookgruppa er det raskt og enkelt å nå ut til hverandre. Veronica gjør mental trening lettfattelig. Hun har alltid gode eksempler fra hverdagslivet, som gjør det enkelt å forstå. I tillegg er hun godt oppdatert. 


Jeg anbefaler Tenk deg et bedre liv på det varmeste – enten du har store eller små utfordringer. Om du tar i bruk verktøyene vil du garantert få en bedring på utfordringene dine.

Trude Anett Haga


Kurset inneholder fine og lærerike videoer med verktøy som VIRKELIG funker!

Jeg hadde akkurat møtt den såkalte "veggen", da dette nydelige og positive fjeset "poppa" opp på Facebook. Det var som om hun snakket rett til meg.


Jeg har egen bedrift, var aktiv i styret for både fotball og turn. Og trodde at å møte "veggen" ikke var mulig. Men det var det! Så alt det Veronica Lill snakket om kjente jeg meg igjen i.


I kurset TENK deg et bedre liv har jeg lært masse. Blant annet å takle angst og andre negative tanker. Og ikke minst har jeg forstått at det er kun jeg som kan endre meg. Verktøyene og støtten jeg trengte fikk jeg i TENK det et bedre liv.


Kurset inneholder fine og lærerike videoer med verktøy som VIRKELIG funker! Veronica Lill er der som støtte og veileder under hele prosessen.


Anbefales på det sterkeste!

Sidsel Øverby





Mine læremestere

Mine læremestere

Som NLP Master Trainer har jeg vært så heldig å få følge Veronica gjennom både sin faglige og personlige utvikling. Når Veronica var ferdig utdannet NLP Coach var hun i praksis hos oss som assistent ved våre kurs.


Veronica er faglig dyktig og meget pålitelig. Hun får gode tilbakemeldinger fra våre kursdeltakere og jeg kan med glede gi henne mine varmeste anbefalinger.

Mette Helen Strand


NLP Master Trainer, Enneagram Trainer/Daglig leder Alternativet kurs - og kompetansesenter


Jeg har hatt gleden av å jobbe med Veronica, hun er umåtelig faglig dyktig. Men kanskje viktigst av alt, hun er flink med folk. Hun får frem det beste i alle rundt seg. Du kan glede deg til å møte henne. Hun får min varmeste anbefaling.

Conni Kristoffersen


NLP Master Trainer


Veronica er en person som brenner for å hjelpe andre mennesker i mål. Hun har vist seg som en nysgjerrig og svært dyktig elev. Anbefales på det varmeste.

Chris Grew


NLP Master Trainer, Hypnoterapeut, Executive MBA, Enneagram Trainer.


Forfatter av bøkene Hypnoterapeutens Håndbok og Limbisk Lederskap.


Gi deg selv det livet du fortjener!

Kontakt Veronica Lill Hetland - tanketreneren
facebook side til Veronica Lill Hetland - tanketreneren
Instagram - Veronica Lill Hetland - tanketreneren

  Copyright@2017 Veronical Lill Hetland  www.tanketreneren.no org. nr 916 342 489